header_gazeau

Gaz’eau

Hedendaags wonen in hartje Hasselt

Dit woonproject biedt een gevarieerd aanbod aan prachtige appartementen en penthouses. Of je nu droomt van het bruisende stadsleven, de rustige omgeving van het nabijgelegen water of het gemak van alle voorzieningen binnen handbereik: deze nieuwe residentie heeft het allemaal.

Graag meer informatie over dit project? 
 

Éénslaapkamer­appartementen met tuinzicht

De slimme indelingen en hoogwaardige afwerkingen – naar keuze – zorgen voor een comfortabele en moderne levensstijl in elk appartement. Bovendien geniet iedere bewoner van een rustgevende uitkijk over de prachtige binnentuin, wat maakt dat je ten volle tot rust kan komen in je nieuwe woonst. 

Download het verkoopplan


Tweeslaapkamer­appartementen
 

Een appartement gericht op de heerlijk rustige Gazometerstraat? Dat kan. Profiteer elke dag van het zonnetje en ga voor volledige ontspanning op je ruime terras. Zowel het bruisende stadsleven als de rust van het water én alle voorzieningen liggen binnen handbereik. 
 

Download het verkoopplan


Tweeslaapkamer­appartementen met tuinzicht

Fijn thuiskomen is een garantie in een van deze appartementen. De tweeslaapkamerappartementen met tuinzicht bieden niet alleen een comfortabele woonruimte, maar ook een onovertroffen uitzicht op de aangelegde binnentuin. Of je mooier kan wonen dan hier? Daar twijfelen we aan. 

Download het verkoopplan


Oever_INT02_230918

Penthouses

Geniet van een spectaculair uitzicht vanuit je eigen penthouse op de hoogste verdieping. Kies je voor zo’n luxueus toevluchtsoord, dan kies je voor subliem wonen. De penthouses in Gaz’eau brengen dan ook een ode aan luxe en zijn voorzien van twee slaapkamers. 

Download het verkoopplanRustig stadswonen aan de kleine ring van Hasselt

Havenue ligt op wandelafstand van alle belangrijke locaties, want je bent slechts een boogscheut verwijderd van het station, de winkelstraten, restaurants en cafés. Groen en water vind je eveneens op enkele stappen van je appartement, dat ligt in de vriendelijke, verkeersarme en veilige provinciehoofdstad Hasselt. Kortom: in Havenue kom je écht thuis, en ervaar je iedere dag het gemak van het leven.

 

Ontdek ook project De Boulevard
map-1

Blijf op de hoogte

Ja, ik ontvang graag meer informatie over de prachtige appartementen en penthouses van Havenue →