header_boulevard-1

De Boulevard

Exclusief wonen op de Groene Boulevard

Het aanbod van residentie Boulevard bestaat uit appartementen (1 & 2 slaapkamers), luxe penthouses en een commerciële ruimte op het gelijkvloers. Elk appartement is voorzien van minstens één terras met uitzicht op de prachtige binnentuin of de levendige Kleine Ring van Hasselt. Liever genieten van beide uitzichten? Dan kies je voor een doorzonappartement.  

Graag meer informatie over dit project? 
 

Éénslaapkamer­appartementen

Graag een knusse (eerste) thuis mét klasse? Dan kies je steevast voor een éénslaapkamerappartement waarvan je de afwerking volledig zelf kiest. De slimme indelingen zorgen ervoor dat je volledige woonruimte slim wordt benut, zodat je fijn en comfortabel woont. Je appartement heeft een ruim terras dat uitkijkt op de Kleine Ring van Hasselt, waarop je uiteraard heerlijk kan genieten. 

Download het verkoopplan


Tweeslaapkamer­appartementen

Als je op zoek bent naar een ruimere woonomgeving met alle comfort, dan zijn onze tweeslaapkamerappartementen de perfecte keuze. Deze appartementen bieden straffe ruimtes waarin je je eigen afwerking kiest. Daarnaast beschikken ze over een zeer ruim terras dat uitkijkt op de Kleine Ring van Hasselt, waarop je een glimp van het stadsleven kan meepikken terwijl je toch in je eigen cocon zit. 

Download het verkoopplan


Tweeslaapkamer­appartementen met tuinzicht

Deze appartementen hebben twee terrassen, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van het gebouw. Dat maakt dat je vanaf het terras aan de achterzijde zicht hebt op de prachtig aangelegde binnentuin, waar je kan profiteren van het groen en de rust in het hart van de stad. Za-lig! 

Download het verkoopplan


Doorzon­appartementen

In de doorzonappartementen wordt de lichtinval en de sereniteit van de groene gevel in het hele appartement doorgetrokken. De grote ramen aan zowel de voor- als achterkant van de leefruimte zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de binnenruimte op elk moment van de dag straalt. Ieder doorzonappartement beschikt over twee knap afgewerkte slaapkamers. 

Download het verkoopplan


BOUL_INT03_230918

Penthouses

De riante penthouses op de vijfde verdieping ademen luxe, stijl en klasse. De grote leefruimtes bieden volop woongenot aan iedereen die zich graag verwent met rust en ruimte. Door de ligging op de hoogste verdieping van Boulevard geniet je iedere dag weer van een jaloersmakend uitzicht over de mooie binnentuin. 

Download het verkoopplan


Commerciële ruimte 

Op het gelijkvloers bevindt zich een commerciële ruimte die een uitstekende kans biedt in het centrum van Hasselt. Het nieuwbouwproject is namelijk ontzettend goed gelegen, net tussen de Groene en Blauwe Boulevard. Het pand geniet bovendien van een optimale zichtbaarheid, wat jou als handelaar alleen maar ten goede komt. 

Neem contact op

handel


Rustig stadswonen aan de kleine ring van Hasselt

Havenue ligt op wandelafstand van alle belangrijke locaties, want je bent slechts een boogscheut verwijderd van het station, de winkelstraten, restaurants en cafés. Groen en water vind je eveneens op enkele stappen van je appartement, dat ligt in de vriendelijke, verkeersarme en veilige provinciehoofdstad Hasselt. Kortom: in Havenue kom je écht thuis, en ervaar je iedere dag het gemak van het leven.

 

Ontdek ook project Gaz'eau
map-1

Blijf op de hoogte

Ja, ik ontvang graag meer informatie over de prachtige appartementen en penthouses van Havenue →